MODEF EXPO İLE MOBİLYA FUARI


Herkese merhaba; dün eşimin görev yaptığı okul öğrencileriyle birlikte mobilya fuarına bir okul gezisi düzenlemişti. İpek’le birlikte biz de katıldık geziye. 


İlk olarak İnegöl’deki Mobilyum Avm’ye gittik. Mobilyum birçok mobilya mağazasının ürünlerini sergilediği oldukça büyük bir merkez. Burası Türkiye’nin ilk mobilya AVM’si özelliği taşıyor. Mobilyaların yanısıra dekorasyon ürünlerinin satıldığı mağazalar da mevcut.

Mobilyum’dan çıktıktan sonra öğrencilere okudukları bölümle ilgili detaylı bilgi vermek ve gelecekte onları nelerin beklediğini görmeleri için Weltew mobilyanın fabrikasına gittik. Öğrenciler oarada birçok ürünün nasıl yapıldığını, hangi malzemelerin kullanıldığını vb… birçok faydalı bilgiyi uzmanından öğrenme imkanı buldu.



Sonrasında ise bu yıl 36.sı düzenlenen MODEF EXPO  mobilya fuarına gittik. Mobilya fuarı yılda iki kez İnegöl’de düzenleniyormuş. Fuar birçok mobilya markasının ürünlerini sergilediği kapalı bir alanda gerçekleşiyor. Gezmesi oldukça keyifli bir fuardı. Gitmek isteyenler için 13 Kasım son gün.


Yorumlar